Ce preț mai are parchetul. Vezi aici promoțiile oferite de Alma Parchet Natural

Costul parchetului depinde de mai mulți factori, pornind de la tipul de parchet, specia de lemn utilizată la fabricare, dimensiunile și formatul lamelelor (plăcilor) și până la tipul de finisare.

Pe lângă costul efectiv al parchetului, nu uitați de costul de instalare, dacă apelați la specialiști. În general, atunci când cereți ajutor specializat, valoarea manoperei și a materialelor necesare pentru montarea și finisarea parchetului din lemn este aceeași indiferent dacă alegeți un parchet ieftin sau unul exclusivist. Cu toate acestea, dacă ar fi să ne raportam concret la cifre, trebuie să știți că, de cele mai multe ori, manopera este evaluată la aproximativ jumătate din suprafața podelei. Evident, costurile sunt influențate de tipul de parchet, precum și de modul de instalare. De asemenea, sunt situații în care valoarea materialelor auxiliare și a manoperei poate depăși prețul parchetului. Atât parchetul masiv, cât și parchetul stratificat pot fi instalate prin lipirea de suport sau prin prinderea ori montarea plăcilor pe un substrat. Există, totuși, și o varietate de produse noi, cu sistem de îmbinare tip „click”, care pot fi instalate flotant (pe folie), fără a fi necesară implicarea specialiștilor.

Totodată, un alt aspect care influențează costul parchetul este stare acestuia: „nefinisată” și „finisată”. Parchetul nefinisat este șlefuit și finisat la fața locului, ceea ce asigură o etanșare consistentă și împiedică pătrunderea murdăriei și a umezelii între plăci. El necesită, de regulă, între unu și trei straturi de finisaj (etanșant).

Pe de altă parte, pardoseala finisată, după cum sugerează și denumirea, este finisată într-un cadru controlat și poate beneficia chiar și de opt straturi de finisaj. Asta înseamnă că parchetul din lemn este supus unui tratament superior și consistent.

Alma Parchet Natural pune la dispoziția clienților modele variate de parchet la prețuri promoționale. Din gama parchetului masiv nefinisat, puteți achiziționa acum parchet Merbau Industrial la 20,09 EUR/mp, Palisandru Industrial la 24,9EUR/mp și Teak la 44,90 EUR/mp.De prețul promoțional de 34,90 EUR/ mp beneficiază și parchetul masiv nefinisat Merbau, cu dimensiunea lamelei de 15x90x300-1200 mm. Parchetul masiv nefinisat Doussie reprezintă o alegere inteligentă. În cazul acestui parchet, dimensiunea lamelei este de 15x90x500-1000 mm și costă 48.90 EUR/mp.

Gama de parchet masiv finisat beneficiază, la rândul ei, de prețuri cu discount. Parchetul Sucupira lăcuit costă acum 44,90 EUR/mp, iar parchetul masiv Teak cu finisaj pe bază de lac poate fi achiziționat la 68,90 EUR/mp.

Alma Parchet Natural oferă și mai multe prețuri promoționale la modelele de parchet stratificat. Puteți achiziționa acum Parchet Stejar Stratificat într-o nuanță plăcută de miere la 45,24 EUR/mp, Parchet Stejar Natur Silky la 48,91 EUR/mp sau Parchet Stejar Native 24,48 EUR/mp.

Nuanțe foarte calde și plăcute are și Parchetul Stejar Stratificat Story Brushed New Arctic, pe care îl puteți achiziționa la 41,40 EUR /mp. Pentru cei care apreciază parchetele în nuanțe dramatice, Alma Parchet Natural cuprinde în gama sa Parchet Stejar Stratificat Promenade Grey la 47,71 EUR/mp sau Parchet Stejar Stratificat Story Sugar la prețul promoțional de 47,71 EUR.

Pentru cei care se află în căutarea unor modele de parchet cu diferite jocuri de nuanțe, Parchetul Stejar Stratificat Gold la 55 EUR/mp sau Parchetul Stejar Stratificat Uranium Oiled la 24,48 EUR/mp pot fi alegeri excelente. Persoanele care abordează o amenajare interioară minimalistă pot opta pentru Parchetul Stejar Stratificat Electric Light cu dimensiunea lamelei de 14x188x2000 mm la prețul promoțional de 51,8 EUR/mp. Tot la preț redus se poate achiziționa acum Parchetul Frasin Stratificat Moon, cu nuanțe calde de bej, auriu, galben și gri.

Specialiștii recomandă să se investească mai mult într-un parchet de calitate superioară și să se economisească bani la montare, mai ales dacă parchetul beneficiază de un sistem simplu de montare. În plus, Alma Parchet Natural oferă la preț redus Plintă Stejar Nefinisată cu dimensiunile 20x60x1000-2000 mm la 3,5 EUR/ml și Plintă Stejar Stratificat Lăcuită cu dimensiunile de 16x60x2500 mm tot la 3,5 EUR/ml. Prețurile nu conțin TVA, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru o cantitate mai mare de 50 mp.


Lasă un Comentariu...

*