Folosește parchetul în baie, dar nu orice fel. Recomandarea specialiștilor: teak, merbau și iroko

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Fără îndoială că baia este locul unde ai parte de câteva momente de relaxare, atunci când, după o zi grea, o cadă plină cu apă fierbinte este tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. Dar, pe cât de bine te relaxează această îmbăiere, în momentul în care pășești pe gresia rece, tot zen-ul tău parcă s-a dus pe Apa Sâmbetei. Ți-ai dori ceva mult mai intim, mai natural, precum lemnul, dar te gândești că nu este poate o soluție bună, ținând cont că această cameră este destul de umedă.

Nimic mai greșit, spun specialiștii de la SC Alma Parchet Natural SRL, care susțin că vă puteți bucura de avantajele parchetului chiar și în camera de baie. Doar să respectați unele reguli, dar nu atât de dificile pe cât ați crede. Astfel, parchetul care se montează în camera de baie trebuie să fie de o înaltă calitate și este necesar să îndeplinească anumite criterii esențiale, pentru ca în timp să își păstreze farmecul și frumusețea.

Sfatul specialiștilor

”Exista două variante de parchet recomandate pentru băi. În primul rând, este parchetul care, prin natura lemnului masiv folosit  și a nivelului de finisaje, este rezistent la umezeală. Un alt tip de model de parchet pentru băi este cel prevăzut cu rosturi de dilatare, așadar rezistent la umezealăși temperaturi ridicate”, sunt de părere specialiștii de la SC Alma Parchet Natural SRL.

Specii de lemn utilizate în fabricarea parchetului pentru baie

După cum probabil v-ați dat seama și singur, pentru camera de baie nu se potrivește orice tip de parchet. Dacă vă doriți ceva de calitate, ”pentru fabricarea parchetului se folosește material exclusivist, exotic, care rezistă umezelii, datorită structurii sale și a tratamentelor speciale la care este supus înainte de montare.  Este vorba despre lemn de teak, merbau și iroko. Montat cu grijă și respectând nivelul de finisare pentru condiții de umiditate crescută, meșterii parchetari pot transforma baia în oaza ta de relaxare!”, sunt de părere cei de la SC Alma Parchet Natural SRL.

Temperatura și umezeala contează enorm

În ceea ce privește condițiile ideale pentru ca parchetul din baie să se bucure de o durată de viață cât mai mare, trebuie să avem grijă ca temperatura din cameră să fie cuprinsă între 20-23 de grade Celsius, cu o umiditate relativă a aerului cuprinsă între 40% și 65%.

Montajul corect îi prelungește viața

Cu cât un parchet din camera de baie este mai bine întreținut, cu atât este mai bine protejat împotriva ”atacului” apei, iar durata sa de viață crește semnificativ. De fapt, dacă ați ales esența de lemn corectă, iar montajul parchetului și prima întreținere au fost efectuate profesional și corect, atunci puteți să vă bucurați de frumusețea lemnului și să vă relaxați cu adevărat. Pentru a avea parte de aceste lucruri, vă recomandăm cu încredere SC Alma Parchet Natural SRL, unde puteți găsi parchet de calitate într-o multitudine de finisaje, dar și servicii complete pentru montajul și finisajul pardoselilor din lemn. Dacă este nevoie, specialiștii de aici vă pot oferi și soluții pentru întreținerea parchetului.

Obiectivul profesioniștilor de aici la realizarea fiecărui proiect, este că trebuie să rezultate un produs finit care să corespundă exigențelor dumneavoastă. Va exista o colaborare permanentă între dumneavoastră și specialiștii de aici pentru a se găsi soluțiile optime adaptate dorințelor fiecăruia și pentru orice destinație

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *