O scurtă istorie a parchetului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Se vorbește adesea despre avantajele și dezavantajele parchetului. Ce-ar fi să te familiarizezi, însă, cu o scurtă istorie a parchetului? Unele detalii te-ar putea surprinde!

De-a lungul timpului, popularitatea parchetului a fluctuat între iubire și ură. Astăzi, acest tip de pardoseală se bucură din nou de aprecierile proprietarilor de apartamente. Și, deseori, este asociat cu căldura casei părintești sau, dimpotrivă, cu confortul încăperilor sofisticate.

Clădiri comerciale, spitale, fabrici, muzee, biblioteci, hoteluri, ba chiar palate – cu toate au ‘găzduit’ parchetul. Rezistente la temperaturile înalte și extrem de aspectuoase, plăcile din lemn natural, care alcătuiesc parchetul, au demonstrat că sunt o alegere potrivită, cel puțin din punct de vedere al longevității și al esteticii.

Îți propunem să afli, prin intermediul acestui articol, o scurtă istorie a parchetului. Pentru că, fie că te-ai gândit sau nu la asta, o întreagă istorie se întinde la picioarele tale… la propriu.

CONTINUARE – O scurtă istorie a parchetului

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *