Parchetul pentru încălzirea în pardoseală

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nimic nu este mai plăcut într-o dimineață de iarnă decât să te dai jos din pat și să simți podeaua caldă. Încălzirea pardoselii este unul dintre sistemele cele mai inovative, comode și estetice. Înainte de a opta pentru această variantă, trebuie totuși să fim atenți la multe elemente, printre care și finisajul pardoselii.

Parchetul pentru încălzirea în pardoseală 1

Picture 1 of 5

Dacă vrem să alegem o pardoseală din lemn, nu ar trebui să ne sperie miturile legate de incompatibilitatea dintre aceasta și încălzirea în podea. Parchetul și încălzirea pardoselii sunt perfect compatibile, neexistând niciun risc al degradării acestuia dacă alegem produsul potrivit. Majoritatea producătorilor de parchet oferă produse  care sunt adaptate la sistemele de încălzire în pardoseală, reridicând  probleme în asocierea cu aceste sisteme termice.

Există un tip de parchet potrivit pentru fiecare sistem de încălzire în podea, gândit special pentru a oferi un transfer termic bun de la nivelul solului în cameră și pentru a face față cu brio temperaturilor ridicate.

CONTINUARE – Parchetul pentru încălzirea în pardoseală

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *