Renovează-ţi baia folosind parchet pentru pardoseală. Aceste 5 imagini te vor convinge

Parchetul în camera de baie – ce trebuie să ştim

Baia este un spaţiu umed prin definiţie, iar lemnul nu se împacă bine cu umezeala. Există apoi problema instalaţiilor. Poate parchetul să se îmbine bine cu sifonul de pardoseală sau ţeava de scurgere?  Cu alte cuvinte, putem să ne gândim la parchet chiar şi în camera de baie? Răspunsul este: da, însă există anumite condiţionalităţi.

În primul rând, dacă ai o familie cu copii mici, cărora le place bălăceala, nu te gândi la parchet în camera de baie a copiilor. Din fericire, multe locuinţe au două grupuri sanitare, unul pentru adulţi şi unul pentru copii, aşa că îţi poţi amenaja cu parchet camera de baie pentru adulţi.

În al doilea rând, camera de baie trebuie să dispună de aerisire naturală. Cu cât fereastra este mai generoasă, cu atât probabilitatea ca parchetul să se deterioreze este mai mică. Sigur, nu toate camerele de baie sunt aerisite natural. Totuşi, în locuinţele individuale, noi sau renovate, e bine să ne gândim la aerisirea naturală a băii, şi asta nu numai datorită unei eventuale pardoseli de parchet. Iată mai jos o generoasă cameră de baie la mansardă, cu ferestre de mansardă în acoperiş, o încăpere pe care parchetul model „herringbone” o pune extraordinar de bine în valoare.

CONTINUARE – Renovează-ţi baia folosind parchet pentru pardoseală. Aceste 5 imagini te vor convinge


Pages: 1 2 3 4 5 6

Lasă un Comentariu...

*