Tendințele în materie de parchet în 2018

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cu toții ne dorim o casă amenajată modern, care să fie în pas cu ultimele tendințe în materie de design interior, însă nici nu vrem să  fim nevoiți să facem investiții în fiecare an. Acest lucru se aplică și în cazul pardoselii. Pardoseala din lemn continuă să fie în topul preferințelor, rămânând o alegere clasică și inspirată. Există deja numeroase modele de parchet, însă faptul că acesta este o alegere clasică și la îndemână, nu înseamnă că este și una perimată.

Tendințele în materie de parchet în 2018 1

Picture 1 of 5

În anul 2018 se exploatează tot mai mult posibilitățile date de către tehnologiile inovative, materialele organice și alternative,  accentul punându-se pe un design unic și personalizat. De asemenea, perfecțiunile și asimetriile nu mai sunt ascunse, ci accentuate. În 2018 materialele reciclate, pardoselile cu aspect nefinisat și parchetul cu un desen mai noduros al lemnului  oferă personalitate și valoare oricărui spațiu.

CONTINUARE – Tendințele în materie de parchet în 2018

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *