Tot ce trebuie să știi despre parchetul pentru scări

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Deși camerele sunt în general cele care captează toată atenția, atunci când îți construiești o casă sau pur și simplu vrei să o reamenajezi, scara este un element deloc  de neglijat. Putem spune că scara interioară reprezintă  unul dintre cele mai importante elemente ale unei case cu etaj.

Tot ce trebuie sa stii despre parchetul pentru scari 1

Picture 1 of 6

Beneficiile parchetului pentru scări

Scările pot fi “îmbrăcate” cu mai multe materiale, iar în casa scării se poate amenaja un spațiu pentru  depozitare sau chiar un loc de joacă pentru copii. Pentru trepte poți alege marmura, mocheta sau parchetul laminat. Noi îți recomandăm parchetul, o soluție plăcută din punct de vedere estetic, călduroasă și ușor de curățat, spre deosebire de marmura ce ține rece și de mocheta ce se întreține greu.

Pe lângă beneficiile ce țin de întreținerea facilă, aspectul plăcut și faptul că oferă căldură, parchetul laminat pentru scări, un element de legătură între etaje,  va fi în ton cu cu restul casei. Parchetul din camere și hol se va continua firesc și pe  treptele scărilor ce duc la etajul superior, iar în acest fel vei crea  senzația  de unitate și armonie între toate spațiile casei.

CONTINUARE – Tot ce trebuie să știi despre parchetul pentru scări

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *