Care sunt diferențele dintre parchetul laminat și cel triplustratificat?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când ați decis să vă montați parchet, fie el laminat sau triplustratificat, acest lucru va aduce un plus de căldură și eleganță locuinței dumneavoastră. Ambele variante sunt soluții excelente, iar din rândurile de mai jos, vă vom prezenta, pe scurt, câteva informații despre fiecare.

Parchetul laminat este realizat în proporție de peste 80% din lemn și este compus din patru straturi. Este vorba în primul rând de stratul de suprafață, responsabil de durabilitatea și rezistența parchetului, urmat de stratul decorativ. Al treilea strat este alcătuit din material fibrolemnos cu o densitate foarte mare, iar ultimul strat este cel de stabilizare. Parchetul laminat este preferatul multora atunci când vine vorba de pardoseli, deoarece este foarte rezistent la șocuri, ceea ce-l face o alegere ideală pentru pardoselile din camera copiilor sau bucătărie. Ca să nu mai vorbim și de faptul că este ușor de întreținut, fiind nevoie doar să ștergeți și să aspirați suprafața.

La fel ca și cel laminat, parchetul triplustratificat este alcătuit din mai multe straturi. Direcțiile fibrelor celor trei straturi sunt perpendiculare, una peste cealaltă, reducând astfel până la 80% mișcarea naturală a lemnului. Din acest motiv, și acest tip de parchet se remarcă prin  durabilitate și stabilitate. De obicei este livrat în plăci, care sunt deja pregătite pentru montare. Bucățile sunt șlefuite și lăcuite, podeaua putând fi instalată fără praf sau vapori nocivi, iar alegând acest tip de parchet veți avea parte de ceva sigur. În plus, montarea acestui tip de parchet se poate face și peste instalații de încălzire în pardoseală și se recomandă instalarea prin lipire. Parchetul triplustratificat se întreține foarte ușor, iar produsele de curățare oferite de SC Alma Parchet Natural SRL sunt sigure atât pentru familia dumneavoastră, cât și pentru mediul înconjurător.

Dar, dacă tot am vorbit despre această firmă, vă recomandăm să apelați la specialiștii de aici fie atunci când doriți să cumpărați, fie să montați parchetul, indiferent de tipul ales, SC Alma Parchet Natural SRL care vine cu o ofertă generoasă parchet, într-o gamă variată de specii de lemn masiv, parchat laminat și parchet stratificat, într-o multitudine de finisaje, prestând și servicii complete pentru montajul și finisajul pardoselilor din lemn.

În plus, dacă mai apelați și la consilierii de la SC Alma Parchet Natural SRL, aceștia vor ști care este soluția potrivită pentru dumneavoastră și puteți fi siguri că ceea ce vă propun aceștia va fi foar în avantajul dumneavoastră. Prin urmare, nu ezitați să apelați la specialiștii de aici, care vor face tot posibilul să fiți mulțumiți de alegerea făcută! Veți vedea că veți primi toate informațiile de care aveți nevoie, oferta este una generoasă, veți fi sfătuit chiar și cum să procedați în întreținerea pardoselilor pentru ca aceastea să arate ca noi mai mult timp. Aici lemnul este mai mult decât un simplu material, așa că vi se va sugera care sunt soluțiile de curățare adecvate, în funcție de tipul de parchet ales. Oricând puteți apela la această firmă, iar specialiștii de aici vor fi bucuroși să vă ajute cu informațiile necesare!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *