Simplu și elegant. Exact pe gustul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când vine vorba despre amenajarea sau renovarea locuinței, de cele mai multe ori planurile noastre nu se potrivesc cu realitatea. Fie că bugetul este prea mic pentru planurile noastre, fie nu găsim ceea ce ne place, de fiecare dată parcă se găsesc piedici. Realitatea este că deși cu toții ne dorim o casă simplă și plină de stil, problema bugetului este cea care ne dă mari bătăi de cap.

Simplu si elegant 1

Picture 1 of 5

3.500 de euro și visele pot deveni realitate

Arhitecta Mariana Bercu este cea care, a reușit să transforme patru apartamente de două camere și cu o suprafață de 60 mp, având la dispoziție un buget de 3.500 de euro fiecare. În această sumă nu au intrat însă finisajele și mobilierul cu electrocasnicele din bucătărie.

Simplu, unic și personal

Cele patru apartamente pot fi descrise în doar câteva cuvinte: simple, unice și pline de personalitate. Fiecare încăpere nu este încărcată în mod inutil, impresia de spațiu este cea care te frapează, fără ca însă apartamentele să dea impresia de gol. Există chiar și un colț destinat cititului, iar un covoraș este cel care unește, dar în același timp și desparte două zone din casă.

Parchet laminat pentru pardoseală

Cât privește pardoseala locuințelor, aici s-a optat pentru parchetul laminat. Alegerea a fost inspirată, deoarece acest tip de parchet este unul dintre cele mai moderne și mai rezistente. De asemenea, prețul acestuia este unul care îl face să se situeze în topul preferințelor românilor. Designul său este unul atractiv, iar montajul său se realizează extrem de ușor. De asemenea, este foarte ușor de întreținut, iar specialiștii susțin că în cazul parchetului laminat avem de a face cu un raport preț-calitate dintre cele mai bune. Așadar, dacă vă doriți un interior modern, atunci pentru pardosele alegerea ar trebui să se îndrepte către parchetul laminat, și nu veți regreta alegerea făcută.

Sfaturi pentru tine

Chiar dacă la prima vedere alegerea parchetului pentru locuință pare o treabă ușor de realizat, realitatea de la fața locului vă va contrazice. Vreți ceva rezistent și cu un aspect plăcut, dar și la un preț care să nu vă consume tot bugetul și mai mult decât atât. De aceea, dacă nu vă doriți să apelați la sfatul specialiștilor, recomandarea noastră este să țineți cont de destinația încăperii unde doriți să montați parchetul, care sunt mobilele și accesoriile din cameră, culorile folosite, precum și gradul de luminozitate.  

Dormitoare în stil minimalist

Revenind la cele patru apartamente despre care v-am vorbit la început, aici arhitecta a mers pe același stil minimalist, mizându-se mult pe funcționalitate. Alegerea tablourilor, a corpurilor de iluminat, a covoarelor și a draperiilor s-a dovedit a fi una inspirată, iar rezultatul final a fost unul cu adevărat impresionant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *