Care sunt tendințele anului 2019 în materie de parchet?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Anul 2019 se apropie cu pași repezi și dacă ai în plan să îți construiești o locuință sau să o renovezi pe cea de acum, cu siguranță informațiile de mai jos te vor ajuta dacă vrei să fii în pas cu trendul în ceea ce privește pardoseala casei tale. Se mai poartă oare parchetul din lemn masiv? Ce culori sunt la modă? Ce specii de lemn? Vei afla în cele ce urmează răspunsul la toate aceste întrebări. Iată care sunt tendințele anului 2019 în materie de parchet!

  1. Parchet din lemn masiv

Da, parchetul din lemn masiv va face furori și anul care vine și suntem de părere că va continua să facă mult timp de acum înainte! Anul 2019 este și unul eco-friendly în designul interior, iar parchetul din lemn masiv bifează această cerință cum nu se poate mai ușor, el este un produs natural 100%, ce nu afectează mediul înconjurător și are o rezistență îndelungată. Pe lângă aspectul estetic deosebit, parchetul din lemn masiv este și un bun izolator termic și nu necesită o întreținere specială. Dacă vrei o cameră amenajată într-un stil rustic, care să te facă să te simți mai aproape de natură, poți începe de la pardoseală și să investești într-un parchet din lemn masiv din stejar sau nuc.

  1. Parchetul din lemn exotic

Dacă vrei să ieși din tipare și în același timp să te încadrezi în tendințele anului 2019, poți opta pentru parchetul realizat dintr-o specie de lemn exotic. Alege un parchet din lemn Tigerwood, roșu-purpuriu, sau din lemn Tauari dacă îți dorești ceva mai deschis la culoare. Pentru interioarele de lux, se recomandă în mod special parchetul din lemn de Palisandru, Merbau sau Nuc American, toate având o culoare deosebită și o eleganță aparte.

  1. Parchet în nuanțe de gri

Se  pare că anul 2019 vine la pachet cu ceva nuanțe de gri în ceea ce privește parchetul. De altfel, specialiștii susțin că în anul 2019, parchetul de culoare gri va fi un ”must-have” al bucătăriilor moderne, dar și al băilor. Noi spunem că un parchet în astfel de nuanțe ar merge foarte bine într-un spațiu decorat în stil minimalist sau chiar boho chic. De cele mai multe ori, parchetul în nuanțe deschise de gri funcționează ca un suport pentru culorile puternice pe care le regăsim în obiectele de mobilier și în accesorii.

  1. Parchet în culori închise

Pentru cei care nu se împacă prea bine cu nuanțele deschise, pot opta fără niciun fel de problemă pentru culorile închise pentru că în 2019 și acestea vor fi la modă, mai ales în cazul interioarelor luxoase! Un parchet închis la culoare funcționează foarte bine în locuințele amenajate într-un stil clasic, elegant, dar și în locuințele amenajate într-un stil scandinav.

  1. Parchetul meșteșugărit

Și aici ne referim la acel parchet care a trecut prin mâinile meșterilor pricepuți. Senzația pe care o ai în momentul în care calci pe bucățile de parchet despre care știi că au fost realizate cu măiestrie și multă pricepere de către meșterii parchetari nu se compară cu nimic. În 2019 se poartă lucrurile care dau personalitate unei locuinței, așa că, ce ar fi să începi chiar de la parchet și să lași ca farmecul unei încăperi să fie dat de fiecare placă de lemn șlefuită și lăcuită manual?

Dacă nu știi unde poți găsi un astfel de pachet, avem noi o recomandare pentru tine. Alma parchet îți pune la dispoziție parchetul de lux cu design realizat din lemn de stejar, ce duce mai departe tradiția meșteșugului parchetarilor. Tot la Alma vei găsi și parchet din lemn masiv sau parchet din lemn exotic, care te ajută să fii în tendințele anului 2019! Alege tipul de parchet potrivit pentru locuința ta și bucură-te de confortul pe care ți-l oferă!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *