Parchetul stratificat, ideal pentru locuința ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Locuința este spațiul în care se presupune că ar trebui să ne simțim cât mai bine, unde să reușim să ne eliberăm de grijile și stresul de peste zi. De aceea, este important ca acest spațiu să fie unul cât mai primitor, care să ofere cel mai mult acea idee de cămin pe care ne-o dorim cu toții. Dacă și tu îți dorești acest lucru, înainte de a trece la achiziționarea pieselor de mobilier sau a obiectelor decorative care să îți alcătuiască locuința visurilor, începe cu pardoseala. Și aici avem o sugestie pentru tine: parchetul stratificat.

154961561

Picture 1 of 5

Man laying laminate flooring planks. Oak effect planks being placed over insulating foam underlay.

Aduci natura mai aproape

Parchetul stratificat este cel care oferă locuinței tale acea apropiere de natură, prin esențele folosite, dar și prin culorile sale. Designerii de interior susțin că parchetul stratificat este o alegere excelentă pentru pardoseala locuinței tale deoarece are o durată mare de viață – dacă este întreținut așa cum trebuie, este ușor de montat, și se pretează pentru orice încăpere.

CONTINUARE – Parchetul stratificat, ideal pentru locuința ta

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *