Schimbarea la față a unui apartament minimalist

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când vine vorba despre un apartament minimalist, primul lucru care ne vine în minte este lipsa spațiului. De aceea, în rândurile de mai jos vă vom prezenta cum s-a reușit o adevărată schimbare la față a unei astfel de locuințe.

Apartament minimalist 1

Picture 1 of 5

Open space

Spuneam ceva mai sus că spațiul aici chiar este o problemă. Provocarea specialiștilor a fost aranjarea în acest fel a locuinței încât să dea ideea că spațiul nu a fost niciodată aici lipsă la apel. Prin urmare, s-a mers pe ideea de open space, în care au fost incluse livingul, bucătăria și zona de balcon. Tot pentru a mai câștiga un pic de spațiu, s-a renunțat la decorațiunile interioare, iar albul dulapurilor din bucătărie, combinat cu verdele de la zona dintre dulapuri și blatul de lucru a contribuit semnificativ la luminozitatea zonei.

Culorile spun totul

Jocul de culori, atent alese, a contat enorm. Totul în jur se armonizează perfect și oferă acel aer relaxant al casei, acel ”acasă” pe care îl căutăm cu toții atunci când vine vorba de locuința proprie, pe care ne-o dorim să fie mai mult ”cămin” decât simplu spațiu de locuit.

Livingul te cucerește

Pentru că aveam de a face cu un apartament minimalist, părea aproape imposibil să se facă o delimitare a zonei de living. Ei bine, specialiștii s-au întrecut pe ei și au reușit cu doar câteva elemente să redea zona de living, locul unde se întâlnesc toți ai casei.

Camera balcon

Punctul de atracție al locuinței este însă, fără îndoială, camera balcon. Nu vă spunem mai multe, veți observa din galeria foto de mai jos transformarea totală a acesteia, mergându-se în continuare pe decorul simplu cu care ne-am obișnuit deja.

Parchet stratificat

În decorarea acestui apartament specialiștii nu au uitat nici măcar o clipă că parchetul este cea mai mare mobilă a locuinței, și au ținut cont de acest aspect exact așa cum trebuie. Au ales pentru pardoseală parchet stratificat, în tonuri deschise, tot pentru a oferi locuinței acel spațiu de care avea nevoie. În acest fel, chiar și zonele mai întunecate ale locuinței au părut, dintr-o dată, mai pline de strălucire. Parchetul stratificat din stejar a fost alegerea designerilor care au consderat că se potrivește cel mai bine interiorului, și care, în afara aspectului elegant pe care îl aduce, este unul dur, stabil, rezistent la trafic intens, cum este cel din acest apartament. În plus, dacă este să ne gândim și în viitor, parchetul fabricat din stejar mai are și avantajul că poate fi băițuit în orice culoare, iar prietenii te vor invidia că iar ai schimbat parchetul.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *