Stilul minimalist, mereu la modă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un apartament cu două camere a avut parte de o transformare totală, fiind decorat într-un stil minimalist, dar care i s-a potrivit ca o mănușă. Detaliile sunt cele care fac diferența, iar de acest lucru vă veți convinge citind rândurile de mai jos.

Stil minimalist 1

Picture 1 of 5

Spațiu luminos

Mobilierul ales a urmat linia minimalistă despre care vă spuneam la început. S-a mers mult pe funcțional, dar pentru a nu da impresia de sec, gol, au fost folosite unele accente colorate care s-au integrat perfect. Ideea de luminozitate și de spațialitate a fost dată de finisajele realizate în culori deschise.

Design simplu pentru bucătărie

Pentru că spațiul destinat bucătăriei nu era unul amplu, s-a recurs la variant încorporării electrocasnicelor. A fost ales un design simplu, iar blatul de tip bar este cel care îndeplinește funcția de a separa acest spațiu de restul camerei. Ca în întregul apartament, finisajele sunt de o mare calitate, iar acest lucru se observă lesne chiar și atunci când ne referim la parchet.

Parchet triplustratificat

Dacă și dumneavoastră vă doriți o astfel de locuință, primul lucru spre care ar trebui să vă îndreptați atenția este parchetul. Cel triplustratificat este alegerea potrivită, și chiar dacă la prima vedere prețul destul de ridicat al acestuia v-ar putea descuraja, rețineți că în condițiile în care este montat și întreținut corect are o durată de viață care poate ajunge și chiar depăși 100 de ani. În afară de o durată a vieții ridicată, parchetul triplustratificat se remarcă printr-o rezistență mare, ceea ce îl face indicat să fie montat în încăperile cu trafic intens. Întreținerea sa este extrem de ușoară, așa că nu va fi nevoie să investiți sume uriașe pentru a-I păstra proprietățile. Tot la capitolul avantaje oferite de parchetul triplustratificat, nu se putea să nu menționăm că acesta este diponibil în numeroase culori și texturi, așa că veți găsi cu siguranță ceva care să vă fie pe plac și să se potrivească interiorului locuinței dumneavoastră.

Oglinzile dau ideea de spațiu

Revenind la acest apartament, ideea de spațiu a fost accentuată și de montarea oglinzilor pe toată înălțimea peretelui. Tot la oglinzi s-a apelat și în dormitor, pentru a se obține aceeași idée de spațiu, iar mobilierul a fost ales pentru a fi atât funcțional, cât și estetic.

Spațiul mic nu trebuie să vă limiteze ideile

Chiar dacă nu aveți la dispoziție un spațiu generos, acest lucru nu trebuie să vă împiedice să vă puneți în practică ideile. Cu puțină imaginație veți realize lucruri mărețe, iar locuința dumneavoastră va fi cu adevărat acel cămin pe care îl doriți.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *